Üdvözöljük!

Kedves Látogatók!

Üdvözöljük Önöket az Orchidea Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Iskolák (Orchidea Hungarian-English Bilingual Schools - OHEBS) honlapján!

Az OHEBS Budapest egyik kiemelkedő magyar-angol két tanítási nyelvű oktatási intézménye, amely biztonságos, gondoskodó, odafigyelő multikulturális tanulási környezetet biztosít a gyermekeknek az óvodától az érettségi vizsgáig. Intézményeink Budapest három különböző helyszínén találhatók.

Az OHEBS a változatos oktatási-nevelési módszerek és a két tanítási nyelvű oktatási rendszernek köszönhetően mind a magyar, mind a Budapesten élő külföldi családok számára is lehetőséget biztosít az oktatásban való részvételre.

Célunk, hogy a diákokat az élethosszig tartó tanulásra ösztönözzük, társadalmilag és erkölcsileg példaértékű személyiséggé neveljük. Intézményeink elkötelezettek amellett, hogy felkészítsék diákjaikat a jelenre és a jövőre.

Bízunk benne, hogy legközelebb már látogatóként köszönthetjük Önöket intézményeink egyikében, ahol betekintést nyerhetnek mindennapi életünkbe, valamint átérezhetik a multikulturális környezetben történő tanulás örömét.

OHEBS vezetőségeOM azonosító 200783